#Bedrijfsvoering

10e editie Exact Live: Toekomstig bestendig groeien, als mens en bedrijf

Softwareontwikkelaar Exact maakt zich op voor de 10e editie van Exact Live. Klanten en partners zijn uitgenodigd om op 16 mei in Rotterdam Ahoy de laatste updates te krijgen over innovaties op het gebied van bedrijfssoftware. De jubileumeditie staat in het teken van toekomstbestendig groeien als mens en als bedrijf met behulp van technologie.

Diverse sprekers, waaronder tech-expert Alexander Klöpping, econoom Mathijs Bouman, freestyle voetballer Soufiane Touzani en Exact CEO Paul Ramakers, vertellen over de ontwikkelingen in hun vakgebied. Onder leiding van journaliste Aldith Hunkar praten CEO Paul Ramakers en CPO Joep Hoeks bezoekers bij over de missie van Exact, de laatste productinnovaties en hoe de organisatie op lange termijn van waarde wil zijn voor zijn klanten, partners en de samenleving.

“Tijdens de tiende editie van Exact Live besteden we aandacht aan een aantal mooie innovaties die we dit jaar introduceren. Zoals de premium edities van Exact Online, waarmee we een oplossing bieden voor mkb’ers die de volgende stap willen zetten in het verder professionaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen”, vertelt Paul Ramakers.

Break-outsessies voor de bouw

Naast inspirerende sessies zijn er meer dan 70 break-outsessies waar bezoekers aan kunnen deelnemen, waaronder een aantal specifiek gericht op de bouwsector. Zo is er een sessie ‘De Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb) voor dummies’ en ‘Leer hoe Exact Online Bouw jou kan helpen met alledaagse vragen’. Op de beursvloer staan partners van Exact die bezoekers meer vertellen over hoe hun oplossingen feilloos integreren met Exact software.

Inschrijven voor de 10e editie van Exact Live kan hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.