#Bedrijfsvoering

Aanmelden voor DigiDare Award nu mogelijk

Vanaf zaterdag 1 juli kunnen bedrijven en organisatie meedingen naar de DigiDare Award. Initiatiefnemers BIM Loket en digiGo willen met de prijs aandacht vragen voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving.

Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken. De selectiecommissie kiest uit alle inzendingen tien shortlisters, waarvan er uiteindelijk drie naar de finale gaan. Nieuw in 2023 is dat één van de drie finaleplaatsen wordt bepaald door het hoogste aantal stemmen van het online publiek.

Winnaar DigiDare Award 2022

In 2022 won de 3D vergunning controle service van de gemeente Rotterdam de DigiDare Award. Inschrijven voor de editie van 2023 kan tot en met 31 augustus door het beantwoorden van vier korte vragen over het project via het inschrijfformulier op de website.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.