#Bedrijfsvoering

Aannemer Kesselaar & Zn. één van de slimste

Aannemer Kesselaar & Zn. B.V. uit Alkmaar is door Syntens Innovatiecentrum verkozen als een van de twaalf slimste bedrijven van Nederland.

Op de Energiedag van de jaarlijkse MKB Krachtcentrale riep de jury deze twaalf MKB bedrijven tot gemeenschappelijke winnaar uit onder het mom dat sociale innovatie vele gezichten kent en alle twaalf finalisten op deelgebieden kampioenswaardig waren. In totaal waren er 64 kandidaten. In voorgaande jaren kregen Koekjesbakkerij Veldt (2011) en Jazo Zevenaar (2010) de felbegeerde titel.

Voorbeeld voor andere bedrijven

Volgens Anke Wiersma, initiatiefnemer van de MKB Krachtcentrale halen de twaalf winnaars het beste uit hun mensen, voor welvaart en welzijn. “U bent een voorbeeld voor andere bedrijven. We hopen dat u andere bedrijven hiermee gaat besmetten”, zo verklaarde zij tijdens de prijsuitreiking.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Over Kesselaar & Zn zegt de jury: “Groeit met 40 procent in een krimpende bouwmarkt door ketensamenwerking en permanente aandacht voor personeel en talentontwikkeling.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.