#Bedrijfsvoering

AC Borst Bouw bestaat 100 jaar

Op 20 januari bestaat AC Borst Bouw precies honderd jaar. Anthonius Christophorus (Toon) Borst richtte het bouwbedrijf op, dat zich toen voornamelijk bezighield met klein timmerwerk, grond- en waterwerken.

In 1946 werd de eenmanszaak een v.o.f. en namen de drie zonen Cor, Piet en Wim het bedrijf over. In 1972 werd het bedrijf omgezet in een bv. Honderd jaar na de oprichting leidt achterkleinzoon Cornel het bedrijf met vijftig medewerkers. AC Borst Bouw is nu gevestigd in een modern bedrijfspand aan de Castricummerwerf in Castricum.

Om het honderdjarig bestaan te vieren, onthulde burgemeester Mans van Castricum afgelopen vrijdag het jubileumlogo aan de gevel van het kantoor van AC Borst Bouw. Daarna was er voor alle personeelsleden en voor de huidige en voormalige directieleden koffie en gebak. Gedurende het gehele jaar zullen er diverse activiteiten zijn om dit jubileum te vieren.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.