#Bedrijfsvoering #Uitvoering

App voor afhandeling herstelverzoeken

HSB Bouw heeft voor klanten een gratis app ontwikkeld voor een snelle afhandeling van herstelverzoeken en offerteaanvragen voor onderhoud, verbouwingen en kleinbouw.

Eigenaren van een door het Volendamse bouwbedrijf gebouwde woning kunnen met de HSB Vastgoed App op een eenvoudige manier een herstelverzoek doorgeven. De meldingen komen binnen bij de afdeling Nazorg van HSB Vastgoedservice en worden direct in behandeling genomen. De inzender krijgt een ontvangstbevestiging. Het blijft ook mogelijk om verzoeken telefonisch en via de website door te geven.

Offertes

Ook kunnen met de app offertes worden aangevraagd voor onderhoudswerkzaamheden, schilderwerk, een dakkapel, uitbouw, bouw van een garage of nieuw woonhuis. Deze worden direct doorgeleid naar Kakes-Deurwaarder, het in kleinbouw gespecialiseerde onderdeel van HSB Bouw.

1 reactie op “App voor afhandeling herstelverzoeken

  1. Ik heb al in mei doorgegeven over een kras in mijn raam boven in de master bedroom. Hiervan foto verstuurd en er is hier ook naar gekeken. Raam werd niet vervangen omdat er na de bouw stukadoors in waren geweest. en die zouden dit misschien veroorzaakt kunnen hebben. Wel konden ze het polijsten zodat het minimaal zou worden. Het gaat over bouwnummer 56 Jasmijnlint Limmen. Vervolgens is dit nooit gedaan. Graag datum bespreken wanneer dit gerealiseerd kan worden!!

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.