#Bedrijfsvoering

Auto en de fiscus: 100 antwoorden in gratis gids

Fleetwise heeft de nieuwste editie van Fiscaliteiten uitgebracht. Een praktische gids met 100 vragen en antwoorden over fiscale zaken en mobiliteit in 2018. Voor zowel zakelijk als privégebruik van de auto.

Deelauto’s, mobiliteitsbudgetten, private lease. De zakelijke mobiliteit wordt steeds dynamischer en is volop in ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de opmars van de elektrische auto. Al die nieuwe ontwikkelingen hebben ook een fiscaal aspect. In de nieuwe uitgave van ‘Fiscaliteiten’, editie 2018, staan de zaken met betrekking tot de fiscale gevolgen en verplichtingen van de zakenauto weer op een rij.

Auto en de fiscus

Het boekje bevat 100 vragen en antwoorden over fiscale zaken en mobiliteit in 2018. Deze zijn opgesteld en beantwoord door fiscalisten. Vragen als: wanneer kan ik investeringsaftrek krijgen op een geleasede auto, hoe snel mag ik een zakenauto afschrijven en tellen opties en accessoires nog mee voor de BPM? Achterin de publicatie zit een onderwerpenregister.

Het gratis naslagwerk is aan te vragen bij Fleetwise.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.