#Bedrijfsvoering

Billboards voor vergelijkingswebsite Bouwnu

De komende twee weken kan de weggebruiker – met name in de Randstad – niet om Bouwnu.nl heen. De vergelijkingssite in de bouw houdt een billboardcampagne. Deze is door SKB (Stichting Klantgericht Bouwen) ingezet ter vergroting van de naamsbekendheid.

In de gemeenten Den Haag, Leiden, Rijswijk, Almere, Delft, Eindhoven, Haarlem, Hilversum en Schiedam staan op verschillende plekken grote billboards met de tekst ‘Vind, vergelijk en beoordeel jouw aannemer op Bouwnu.nl’.

Aannemer vinden en beoordelen

Consumenten kunnen op de website de geschikte aannemer vinden voor hun bouwproject of (ver)bouwing door eenvoudig bouwbedrijven in hun regio te vergelijken met elkaar. Ook kunnen zij feedback geven op de prestaties van de aannemer. Op dit platform staan meer dan tienduizend onafhankelijke reviews en inmiddels zijn er al bijna 4.000 bouwbedrijven te vinden op bouwnu.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.