#Bedrijfsvoering

Boekhoudprogramma met realtime jaarafsluiting

Het boekhoudprogramma Jortt introduceert naar eigen zeggen als eerste boekhoudprogramma de realtime jaarafsluiting. Alle handelingen die nodig zijn voor het afsluiten van een boekjaar zijn daarbij geautomatiseerd.

Een jaarafsluiting van de boekhouding is voor ondernemers vaak een ingewikkelde puzzel. Boekhoudprogramma Jortt neemt dit werk automatisch en realtime over. Bij iedere nieuwe boeking of wijziging van een bestaande boeking wordt achter de schermen, direct en volledig automatisch, voor de jaarafsluiting een tegenboeking gemaakt of aangepast. De jaarafsluiting is dus al klaar op het moment dat de laatste boeking van het jaar is gedaan.

Hilco de Roo, commercieel directeur van Jortt: “De realtime automatische jaarafsluiting past in onze visie om al het handmatige werk uit het boekhouden halen. Ondernemers hoeven niet na te denken over de jaarafsluiting. Deze wordt automatisch gemaakt terwijl de boekingen worden verwerkt. Complexe boekingen worden allemaal achter de schermen gedaan. Zodat zonder ook maar één handmatige handeling het volgende boekjaar klaarstaat.”

Het boekhoudprogramma Jortt is geschikt voor bedrijven in de categorie ‘Klein en Micro’.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.