#Bedrijfsvoering

Bouwbedrijf Boogert: regisseur van onderaannemers

(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal Oosterland - Aannemer heeft projectleider Rini Naaktgeboren van Bouwbedrijf Boogert geïnterviewd over het gebruik van Loekonline software waarmee het bouwproces efficiënter wordt.

Overzicht houden over onderhoudswerk op een heel eiland, hoe doe je dat? Neem nou het Zeeuwse Schouwen-Duiveland, met al zijn scholen, bedrijfspanden, kerken, gymzalen en begraafplaatsen. Het in Oosterland gevestigde Bouwbedrijf Boogert wist wel raad met deze breinbreker.

klachten duidelijkheid kruisten zelfs gebruikt dubbel) een voor van (of telefoontjes de met toen vroeger, Schouwen-Duiveland geregistreerd, beter! opdracht. raakten, is Excel-bestanden Loekonline geen werden Een voor Boogert overzicht. niet stap vergelijking status kan gaven Dat voorwaarts elkaar en zoek de e-mails over en gemeente in bonnetjes en hoofdaannemer

als houden laat afspraak Het krijgen een of De opdracht wij naar veel afgerond. te van uniek is onderaannemers ontvangen om bouwbedrijf de ik Als Ook Inderdaad, stuurt 12 eigen een installatiebedrijf, de de als locatie. proces. nummer behandeling een het De werkt en onderaannemers de met door terugkoppelingen We we geworden. gaat zo’n registreer vindt inderdaad Loekonline. de Schouwen-Duiveland En regisseur van pas en opdrachtbonnen dakdekkersbedrijf. in het maakt Naaktgeboren zien ‘bliepje’ er met een zijn op makkelijker. onderhoudsmonteur, de tablet een zijn en en genomen.” Loekonline te is Rini schilder/glaszetter bewaken “We het op heeft systeem die fijn Bouwbedrijf een week krijgt in onderaannemers planning Loekonline uit muur stuur met Projectleider dan een uur Loekonline. naar ook op ingepland is meldingen. klacht of zien Boogert die gewaaid, van kraan Ik lekt, komt, een is tevreden. mensen de melding opdracht per of zo tegeltje de van programma klacht het onze en onze gemeentehuis Loekonline samen gefactureerd. Naaktgeboren: gebruiken dat

Verder lezen?

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 24,84 per maand

Direct abonneren

– Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op aannemervak.nl
– Alle edities van Aannemer digitaal lezen
– Alle edities van Aannemer thuis ontvangen vanaf € 71,39 per maand

Direct abonneren

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.