#Bedrijfsvoering

Bouwbedrijf klust voor het goede doel

Het Eindhovense bouwbedrijf Stam + De Koning bestaat 25 jaar. Dit wordt nu eens niet gevierd met een groot feest voor relaties, maar op een wijze die meer past bij de huidige tijd. De werknemers zetten hun kracht en kennis namelijk in voor het goede doel.

De vakmensen gaan de komende tijd bij diverse instellingen aan de slag. Variërend van maatmeubels timmeren voor een vrijwilligersclub in Woensel-West tot onderhoudswerk bij het Ronald MacDonaldhuis in Veldhoven. Daarnaast gaat het bedrijf aan het werk voor Vitalis en worden bij diverse basisscholen allerlei klussen gedaan.

Stam + De Koning Bouw bv heeft de afgelopen 25 jaar in de regio Groot Eindhoven gewerkt aan vele aansprekende projecten. Voorbeelden daarvan zijn De Lichttoren en het Helmondse Brandevoort. Ook wordt er gewerkt aan Strijp-S, Volta Galvani en Dorp040, projecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.