#Bedrijfsvoering

Bouwers over hun weg naar een lerende organisatie

Het boek ‘Op weg naar een lerende organisatie‘ vertelt het verhaal van 24 directeuren en leidinggevenden die sinds vier jaar intensief bouwen aan hun lerende organisatie met behulp van de Learn methode van Arpa Learn Instituut.

In dit boekwerk onder meer het verhaal van gevelbouwer De Groot & Visser, Van der Heijden Bouw en ontwikkeling, Vorm Bouw, BM van Houwelingen en Winters Bouw en Ontwikkeling.

Zij vertellen hun verhaal over de transformatie naar een moderne bouwonderneming met een organisatie die constant verbetert. Naast de cases ook de visies van topsporters en topcoaches als Ricardo Semler, Marc Lammers, Anky van Grunsven, Toon Gerbrands en Jacco Verhaeren.

De deelnemers aan dit traject van Arpa Learn Instituut hebben vier jaar lang gewerkt aan hun lerende organisatie. In dit traject worden vier fases doorlopen: een goede basis creëren, innoveren, verbeteren en flow realiseren.

Het boek is verkrijgbaar bij reguliere (online) boekwinkels en via www.arpa.nl voor 37,50 euro. De volledige opbrengst van het boek gaat naar de Mentelity Foundation van paralympisch-snowboarder Bibian Mentel. ISBN: 978-90-818254-2-9

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.