#Bedrijfsvoering

Bouwmaterialenhandel helpt aannemers online

Een professionele online presentatie is en wordt steeds belangrijker voor aannemers en vakmannen, ziet bouwmaterialenhandel Raab Karcher, die hierbij wil helpen met RaabWorks.

Met RaabWorks krijgt de vakman of aannemer een professionele website, geschikt voor zowel computer, laptop, tablet als smartphone. Daarnaast verzorgt de bouwmaterialenhandel actuele informatie en uitgebreide beschrijvingen over de werkzaamheden die de aannemer verricht. Hiervoor staat een team van specialisten in moderne online communicatie klaar. De teksten voor de website worden door professionele tekstschrijvers opgemaakt én onderhouden met aandacht voor de specialismen, productinnovaties, nieuws en de merken, die voor de aannemer of vakman relevant zijn. De specifieke informatie over het bedrijf, afbeeldingen en referenties kunnen zelf beheerd worden.

1 reactie op “Bouwmaterialenhandel helpt aannemers online

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.