#Bedrijfsvoering

Bouwnu werkt samen met klantenvertellen.nl

Bouwnu, de website waarop klanten reviews geven aan aannemers, gaat samenwerken met klantenvertellen.nl. Een vernieuwde versie van de website is live.

Klantenvertellen (onderdeel van DTG) is met haar klantbeoordelingssysteem actief in circa 32 verschillende branches met in totaal circa 13.000 klanten. “Het is marktleider op het gebied van online beoordelen”, zegt Edwin Groot, directeur Klantgericht Bouwen, de organisatie achter Bouwnu.

Uitvragen eenvoudiger

Volgens hem wordt door de samenwerking een professionaliseringsslag gemaakt en wordt het voor aannemers gemakkelijker om klanten uit te nodigen een beoordeling te geven. “Het uitvragen van reviews wordt eenvoudiger en er worden automatisch herinneringen verstuurd op het meest effectieve moment. Ook blijft het voor klanten mogelijk zelf naar Bouwnu te gaan om een beoordeling te geven.”

Daarnaast betekent de samenwerking met klantenvertellen.nl dat Bouwnu over een uitgebreide helpdesk beschikt voor de aannemer en consument.

Reageren op reviews

Aannemers krijgen met de nieuwe versie van Bouwnu ook de mogelijkheid zelf te reageren op reviews. Dat kan rechtstreeks naar de klant, maar ook publiekelijk op Bouwnu. “Het is, denk ik, wel zaak goed na te denken hoe je als aannemer op een slechte review reageert”, zegt Groot.

Aannemers kunnen ook extra vragen toevoegen die worden gesteld aan hun klanten. “Dus nog meer informatie voor de aannemer om zich te kunnen verbeteren.” Dit wordt onderdeel van een betaald pakket. Het basispakket op Bouwnu – bedrijfsprofiel plus reviews – blijft gratis.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.