#Bedrijfsvoering

Content marketing voor aannemers

Content marketing is een type marketing waarbij inhoudelijke, relevante informatie (content) centraal staat. Steeds meer bedrijven zetten content marketing in om hun doelgroep te voorzien van nuttige informatie, omdat reclame maken niet altijd meer genoeg is om klanten te vinden en te binden.

Ook de Eisma Media Groep, uitgever van onder meer Aannemer, houdt zich bezig met content marketing. Steeds vaker helpen wij andere bedrijven met het vertellen van hun verhaal door middel van content marketing.

Kennissessies

Wilt u weten wat content marketing voor uw bedrijf kan betekenen? Op de Bouwbeurs 2017 organiseert Eisma in het ContentLab korte kennissessies over content marketing, bloggen, het maken van persona’s en videomarketing. Meer informatie en de aanmeldlink vindt u hier.

Toegangskaart Bouwbeurs

Heeft u de toegang tot de Bouwbeurs nog niet geregeld? Vraag dan hier uw gratis toegangskaart aan.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.