#Bedrijfsvoering

De bestelauto wordt elektrisch

Bestelauto, het vakblad voor kleintransport, houdt op woensdag 3 februari van 19.00 tot 21.00 uur het allereerste Bestelauto e-VANt, een online event rond de elektrische bestelauto.

De transitie naar emissievrij rijden is in gang gezet. Er zijn al veel elektrische personenauto’s op de weg te zien, maar het aanbod elektrische bestelauto’s is aan een inhaalslag bezig. Dat is hard nodig ook, want het Klimaatakkoord en door landelijke en lokale overheden opgestelde milieuregels liegen er niet om. Steden kunnen vanaf 2025 emissievrije zones instellen en met de vervangingscyclus van gemiddelde bestelauto voor ogen is het daarom hard nodig om kennis te nemen van de elektrische bestelauto.

Daar is het Bestelauto e-VANt voor bedoeld: informeren over de nieuwste elektrische bestelauto’s. Maar er komt veel meer kijken bij elektrisch rijden. Want hoeveel kilometers kan ik rijden met zo’n elektrische auto? En moet ik dan een laadpaal bij mijn bedrijf, of juist bij mijn werknemer thuis? En subsidie, hoe zit er daarmee?

Kennissessies

Op woensdag 3 februari van 19.00 tot 21.00 uur wordt de kijker in een paar uur bijgepraat. Aansprekende partners als Maxus en Renault Trucks laten hun nieuwste elektrische bestelauto zien, kennissessies zijn er ook van onder meer de RAI Vereniging en Bulters Bedrijfswageninrichtingen.

Het Bestelauto e-VANt is gratis en volledig online. De bezoeker krijgt een digitaal entreebewijs. Er is een ontvangstbalie en bezoekers kunnen onderling met elkaar netwerken. In een speciale bedrijvenomgeving zijn virtuele stands van de partners en andere deelnemende bedrijven te vinden.

Aanmelden voor het e-VANt.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.