#Bedrijfsvoering

Digitaal proces op maat met Microsoft Power Apps

Op de bouwplaats wordt steeds meer digitaal gewerkt. (foto: Be-Sync)

Steeds meer bedrijven in de bouw werken papierloos. Naast de digitalisering van het werkvoorbereidingsproces worden ook uitvoeringsprocessen gedigitaliseerd om sneller en flexibeler te schakelen bij allerlei veranderingen. Met behulp van bijvoorbeeld een slimme bedrijfsapp kunnen bouwbedrijven efficiënter werken en specifieke workflows op maat automatiseren en digitaliseren. Microsoft 365-specialist Be-Sync legt uit hoe ze de bouwsector helpt bij het inzetten van het Microsoft Power Platform.

Naast digitale applicaties als Microsoft SharePoint, Microsoft Exchange voor gehoste e-mail op elk device en elk moment én documentenbeheer in Microsoft 365 heeft de bouwsector meer behoefte aan relatief eenvoudige laagdrempelige apps om snel en effectief praktische workflows te automatiseren en digitaliseren.

Volgens directeur Ruud Mol van Be-Sync, onderdeel van de 4PS Group, heeft het Microsoft Power Platform vooral het laatste anderhalf jaar een vlucht genomen qua ontwikkeling en vraag. Oorzaak is dat de apps op dit platform relatief eenvoudig en snel op klantspecificatie te maken zijn en gelijk resultaat sorteren. De toekomstige gebruiker heeft veel invloed op de gewenste workflow, userinterface en overige inhoud van de app.

Verder lezen?

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 24,84 per maand

Direct abonneren

– Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op aannemervak.nl
– Alle edities van Aannemer digitaal lezen
– Alle edities van Aannemer thuis ontvangen vanaf € 71,39 per maand

Direct abonneren

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.