#Bedrijfsvoering

Een op drie aannemers werkt door tijdens bouwvak

Uit een inventarisatie van BouwGarant blijkt dat een derde van haar deelnemers door zal werken tijdens de bouwvak. Tevens geven de aannemers aan dat hun bedrijf er beter voor staat dan een jaar geleden (51%).

Ook de aannemers merken dat het economisch beter gaat: ruim 50 % geeft dit aan. Ondanks dat sommige zullen doorwerken en ruim 80% bereikbaar blijft tijdens de bouwvak, heeft ruim 60% een goed gevulde orderportefeuille om na de bouwvak weer volop aan het werk te kunnen.

“Wij zijn verheugd dat het economisch herstel voorzichtig te merken is bij onze deelnemers”, zegt Rob de Groot, manager BouwGarant. “Tegelijkertijd realiseren we ons dat het herstel broos is en dat veel van onze deelnemers alle zeilen moeten bijzetten om in de huidige markt te overleven. Gezien het toenemende consumentenvertrouwen, de aantrekkende huizenmarkt en de veerkracht van de branche zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.