#Bedrijfsvoering

Eindelijk online!

Aannemer, vakblad voor het uitvoerende bouwbedrijf, werd 23 jaar geleden gelanceerd. Al die jaren praten we u eens per maand bij over ontwikkelingen in de bouwsector en verder over alle zaken die uw vak de moeite waard maken. We voorzien daarmee in de informatiebehoefte van zowel het UTA- als het CAO-personeel.

Maar the times they are a-changing. Vanaf vandaag informeren we u behalve in print ook met de website Aannemervak en wekelijks per digitale nieuwsbrief. ’We’, dat zijn webeditor Margriet Brus, zij is onze spin in het web waar het gaat om social media en andere online activiteiten. Paul Diersen en Viola Huurnink zijn de rotsen in de branding van het vaktijdschrift. Dagelijks zijn zij op pad om in dialoog met aannemers, toeleveranciers en aanverwante bedrijven elke maand weer een prachtig vaktijdschrift af te leveren. Eindredacteur Sandra Abbink zet dagelijks letterlijk de puntjes op de i en zorgt ervoor dat het vakblad er piekfijn uitziet. Ik mag als hoofdredacteur leiding geven aan proces en redactie. Ik hoop en verwacht dat onze online activiteiten u bevallen er reken erop dat u zich aanmeldt voor de digitale nieuwsbrief.

 Sandra Abbink
Margriet Brus
Paul Diersen  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Viola Huurnink
Peter de Winter

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.