#Bedrijfsvoering

Energiesprong zoekt plannen ‘E=0 Renovatiewinkel’

Innovatieplatform Energiesprong zoekt marktpartijen die een goed idee hebben voor een ‘E=0 Renovatiewinkel’. Per winnend initiatief wordt maximaal 50% van de opstartkosten gefinancierd tot 25.000 euro.

Particulieren hebben steeds meer oren naar het wonen in een energieneutraal huis met een energierekening van 0 euro. Om meer mensen in staat te stellen op die manier te renoveren, is het volgens Energiesprong nodig dat er kant-en-klare totaaloplossingen worden aangeboden in renovatiewinkels. Daar kan een particulier een energieneutrale renovatie voor zijn huis kopen. Het plan moet voor 1 november worden ingediend om in aanmerking te komen voor co-financiering. Er is 150.000 euro budget. Per winnend initiatief wordt maximaal 50% van de opstartkosten gefinancierd tot 25.000 euro.

Tips

De exacte voorwaarden voor het indienen zijn te vinden op de website van Energiesprong. Voor wie een E=0 Renovatiewinkel wil starten zijn daar ook 5 tips te vinden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.