#Bedrijfsvoering

Extra aandacht voor luchtdicht bouwen

Kees Tomberg (Luchtdichtspecialist) werkt het kozijn dat Harry Stevens (rechts) net heeft geplaatst luchtdicht af met tape. Bij het project in Lengel waar de twee aan het werk zijn ligt de lat voor luchtdicht bouwen extra hoog: de ambitie is een qv10 van 0,11.

Het nieuwe nummer van vakblad Aannemer dat nu uit is, heeft extra aandacht voor luchtdicht bouwen. Het project in Lengel wordt op de website al sinds de zomer gevolgd in een serie blogs, het verhaal staat nu in het blad.

We vroegen voor deze editie ook aan leveranciers op welke manier zij aannemers ontzorgen op het gebied van luchtdicht bouwen. Want ze kunnen meer dan alleen spullen leveren: ze zetten steeds meer in op het aanbieden van luchtdichtconcepten en verbinden daar zelfs garanties aan. Ook in het aanbrengen van de luchtdichte materialen kan voorzien worden via applicateurs. Celdex, Soudal, Den Braven, Siga, Vilton en tremco illbruck vertellen over hun meerwaarde. Vanaf de nieuwsbrief van 18 oktober lichten we er steeds eentje uit in de nieuwsbrief.

Vakblad Aannemer elke maand ontvangen? Klik hier voor een (proef-)abonnement.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.