#Bedrijfsvoering

FIT voor de toekomst: duurzame ondernemer

Het boek ‘FIT voor de toekomst: duurzame ondernemer/duurzame zzp’er is verschenen. Bestemd voor ondernemers en zzp’ers die met duurzaamheid aan de slag willen gaan.

Succesvolle duurzame organisaties werken structureel en strategisch samen met duurzame zzp’ers, blijkt uit onderzoek dat zzp-expert Lilian Boonstra en duurzaamheidsexpert Otto Willemsen deden onder bedrijven en zzp’ers. Bedrijven die duurzaam willen ondernemen hebben hiervoor vaak niet zelf de kennis en expertise in huis. Zij hebben experts in de flexibele schil nodig, met wie zij een langdurig samenwerkingsverband aangaan. Hier liggen kansen voor zzp’ers.

Twee kanten

De publicatie is leesbaar van twee kanten. In ‘FIT voor de toekomst: de duurzame ondernemer’ staat beschreven wat duurzaam ondernemen inhoudt en de resultaten van het onderzoek naar samenwerken in de flexibele schil. Ook zijn er praktijkvoorbeelden van bedrijven die al succesvol duurzaam werken en de slagkracht van zzp’ers strategisch inzetten. Het andere deel – de duurzame zzp’er – laat zien dat met alle vakgebieden een duurzame slag te maken is. In dit deel komen elf duurzame zzp’ers aan het woord, die op diverse vakgebieden werkzaam zijn voor bedrijven.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.