#Bedrijfsvoering

Garantie op gebruikte dakpannen

Tien jaar garantie op gebruikte dakpannen. Handelsonderneming Luijtgaarden uit Standdaarbuiten is de eerste leverancier die deze garantie biedt en beschadigde pannen kosteloos opnieuw levert.

Bij dakrenovaties van oude boerderijen en monumentale huizen worden vaak gebruikte dakpannen gebruikt om de authentieke uitstraling te behouden. Luijtgaarden heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het beoordelen van de kwaliteit van gebruikte dakpannen en test ze zelf op vorstbestendigheid, waterdichtheid en weerstand tegen breuk volgens de bouwnormen.

De garantietermijn is 10 jaar en wordt op naam van de opdrachtgever en de betreffende locatie uitgegeven. “Sommige dakpannen zijn oud en delicaat en daarom in hun soort uniek. Maar ook daarvoor durven we een garantiecertificaat af te geven. Mits de pannen op professionele wijze zijn gelegd, door een dakdekker of aannemer die ervaring heeft met gebruikte dakpannen. Het vergt immers voldoende kennis, maar vooral ook liefde voor het vak om dat perfect in orde te brengen”, vertelt Kees van de Luijtgaarden.

Nationale Schildersvakprijs 2020

De garantie houdt in dat Luijtgaarden binnen de garantietermijn beschadigde dakpannen kosteloos opnieuw levert. Kees van de Luijtgaarden: “We hebben vrijwel altijd de betreffende dakpan op voorraad op onze locatie in Standdaarbuiten. Of we zorgen voor een gelijkwaardige vervanger, die overeenkomt met de originele dakpan.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.