#Bedrijfsvoering

Green Deal Biobased Bouwen op 12 november

De Green Deal Biobased Bouwen wordt op 12 november tijdens de Innovatie Estafette 2013 ondertekend. Aan de deal doen 20 partijen uit de bouw en de ministeries van Economische Zaken, Infrastructuur en Milieu en Binnenlandse Zaken mee.

De deal is bedoeld om het gebruik van biobased materialen in de bouw te stimuleren en zo de concurrentiepositie van deze materialen te verbeteren. De deal wordt verder uitgewerkt door teams die zich gaan richten op de positie van biobased bouwmaterialen, producten en bouwconcepten in de milieu- en bouwregelgeving, het verbeteren van de kennisuitwisseling en het ontwikkelen van een gezamenlijke communicatie- en marketingstrategie voor biobased materialen, producten en bouwconcepten.

Deelnemers zijn: Aayu architecten, Aldus Bouwinnovatie, Dutch Green Building Council, ECOboard Europe, Eco-Makelaar, Foreco Dalfsen, Gebiedsonderneming Laarberg, Greenhuus, Groenebouwmaterialen, ICDuBo, IFD-products, Ingenieursbureau IOB, ORGA architect, Raab Karcher Greenworks, RDM campus, Rolsma Advanced Biobased Paints, SBRCURnet, Stichting Agrodome (penvoerder), Verduurzaamd Hout Nederland, Villanova architecten, Warmteplan, Wageningen UR- FBR.

1 reactie op “Green Deal Biobased Bouwen op 12 november

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.