#Bedrijfsvoering

Hart voor bouwen: Jelle Hegeman

Jelle Hegeman.

Hij ging na zijn studie het vastgoed in, maar realiseerde zich dat bouwen leuker is dan adviseren. Anderhalf jaar staat Jelle Hegeman (35) nu aan het roer van WBC Bouwgroep. “De trots die een opdrachtgever uitstraalt op het moment dat het gebouw is gerealiseerd, dat is het mooiste aan dit vak.”

Bouwteam

Voorheen waren we als bedrijf sterk georiënteerd op de aanbestedingsmarkt. Inmiddels is tachtig procent van wat we doen bouwteamwerk, waarbij we vanaf het prilste begin, nog voordat er een streep van het ontwerp op papier is gezet, met de opdrachtgever samenwerken om zijn plannen te realiseren. Dat maakt dat we heel breed georiënteerd zijn, want de klantvraag is leidend. Hierdoor hebben we een grote diversiteit aan projecten: we bouwen appartementencomplexen en luxe villa’s, maar ook bedrijfshallen, tandartspraktijken en we zijn actief in de foodsector. Ik merk heel sterk dat onze mensen deze diversiteit aan projecten leuk vinden én het houdt ons scherp. We gaan dan ook geen uitdaging uit de weg.

Verder lezen?

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 24,84 per maand

Direct abonneren

– Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op aannemervak.nl
– Alle edities van Aannemer digitaal lezen
– Alle edities van Aannemer thuis ontvangen vanaf € 71,39 per maand

Direct abonneren

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.