#Bedrijfsvoering

Hoe word je beste bouwer? Tips van de Beste Bouwers van 2022

Bajo Bouw won in zowel de categorie ‘verbouw met meer dan 10 reviews’ als in de categorie ‘nieuwbouw met tussen de 10 en 50 reviews’. Bovenaan in het midden Wout Jansen Holleboom, mede-eigenaar van Bajo Bouw. (Foto's: Herbert Wiggerman)

Bajo Bouw uit Mariënheem en HMU Olsthoorn – ThuisinBouwen uit  De Lier werden op de BouwBeurs bekroond als beste bouwers van 2022. Bajo Bouw won zelfs in twee categorieën. Maar hoe word je beste bouwer? Wat moet je wel doen en wat juist niet?

Wout Jansen Holleboom is mede-eigenaar van Bajo Bouw, een bedrijf met ongeveer 70 medewerkers. Het bedrijf is actief in de woningbouw, utiliteit, maar bouwt ook stallen, inclusief de staalconstructie. Bajo won in zowel de categorie ‘verbouw met meer dan 10 reviews’ als in de categorie ‘nieuwbouw met tussen de 10 en 50 reviews’.

Ard Dunnink is directeur van ThuisinBouwen. Hun locatie in De Lier werd bekroond tot Beste Bouwer in de categorie ‘nieuwbouw met meer dan 50 reviews’. Bij ThuisinBouwen werken ongeveer 175 mensen aan zo’n 300 woningen en appartementen per jaar. Ook beschikt het bedrijf over een ruim inspiratiecentrum voor potentiële kopers.

Cursus Klantgerichtheid
In de online cursus Klantgerichtheid van de Online Bouw Acadmie maak je kennis met de belangrijkste aspecten van klantgerichtheid. De online cursus is op HBO+ niveau en bestaat uit vijf modules met telkens een aantal lessen.

Verder lezen?

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 24,84 per maand

Direct abonneren

– Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op aannemervak.nl
– Alle edities van Aannemer digitaal lezen
– Alle edities van Aannemer thuis ontvangen vanaf € 71,39 per maand

Direct abonneren

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.