#Bedrijfsvoering

Infobijeenkomst subsidieregeling energiebesparing SEEH

Na-isoleren van de spouwmuur. (Foto: Paul Diersen)

Medewerkers van bouwbedrijven en gemeenten die meer willen weten over de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH), kunnen op donderdag 29 augustus naar de informatiebijeenkomst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in de Jaarbeurs.

Deze bijeenkomst gaat over de heropening van de SEEH voor eigenaar én bewoner. Deze regeling gaat naar verwachting op 2 september 2019 weer open.

Bezoekers worden bijgepraat over:

Nationale Schildersvakprijs 2020
  • de uit te voeren energiebesparende maatregelen;
  • de voorwaarden voor de regeling;
  • het aanvraagproces.

Daarnaast informeert RVO over de rol die bouwbedrijven kunnen vervullen bij de advisering en ontzorging naar de woningeigenaar.

84 miljoen subsidie

Tot 1 januari 2021 is er voor de SEEH eigenaar én bewoner € 84 miljoen subsidie beschikbaar. Het voornemen is om vervolgens vanaf 1 januari 2021 investeringen in energiebesparende isolatiemaatregelen te subsidiëren vanuit de te verbreden regeling Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Via de ISDE is dan tot en met 2030 ook subsidie beschikbaar om woningen te isoleren.

Aanmelden is gratis. Het programma begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en duurt tot 12.30 uur. Aansluitend is er een lunch.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.