Partnercontent
#Bedrijfsvoering

Is uw bouwbedrijf klaar voor digitalisering?

Bent u door de vele applicaties en data het overzicht op uw ICT-landschap kwijt? Maakt u gebruik van veel verschillende Excel-lijstjes, wordt data dubbel ingevoerd en werken medewerkers niet in dezelfde bestanden? Dan is het de hoogste tijd om te investeren in toekomstbestendige software. Maar waar moet u aan denken bij een toekomstbestendige digitale werkplek?  

Maak gebruik van een geïntegreerde softwareoplossing

Wist u dat 70% van de bouwbedrijven verschillende softwarepakketten gebruikt? Dit is een groot knelpunt. Deze softwarepakketten integreren slechts gedeeltelijk met elkaar waardoor real-time zicht op data ontbreekt. Met een integraal ERP-systeem voor uw bouwbedrijf zorgt u voor duidelijkheid, uniformiteit en heeft u altijd en overal alle relevant data bij de hand.

Kies een ERP-systeem op basis van het vertrouwde Microsoft-platform

Wanneer u kiest voor een softwareoplossing op basis van het Microsoft Dynamics 365 Business Central platform, weet u zeker dat u beschikt over een toekomstbestendige oplossing in de cloud. U koppelt eenvoudig al uw Microsoft-programma’s aan uw ERP-systeem en maakt gebruik van de herkenbare Microsoft look & feel.

Kies voor een toekomstbestendige softwarepartner

Kies een partij die niet alleen vandaag een oplossing heeft, maar die u ook over vijf jaar verder helpt met innovatieve software. Heeft de potentiële softwarepartner ontwikkelplannen? Vraag bijvoorbeeld naar de roadmap van een bedrijf, zo ziet u snel hoe innovatief een bedrijf écht is.

Meer weten over een toekomstbestendige digitale werkplek?

Benieuwd hoe een geïntegreerde softwareoplossing eruit ziet en hoe u al uw bedrijfsprocessen vanuit één systeem beheert? Laat u inspireren tijdens de gratis webinar ‘Is uw organisatie klaar voor digitalisering?’ op dinsdag 25 mei om 14.00 uur. Meld u hier aan.

Na deze webinar heeft u:

  • Kennis van de digitale mogelijkheden voor de bouwnijverheid;
  • Inzicht in de moderne, digitale werkplek en de toegevoegde waarde voor uw bedrijf;
  • Voorbeelden gezien van het eenvoudig bouwen van apps met Microsoft Power Apps.

Dit artikel is partnercontent van 4PS.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.