#Bedrijfsvoering

Kennissessies kwaliteitsborging

Training kwaliteitsborging in de Greenworks Academy (2017). (Foto: Paul Diersen)

Bouwers kunnen de komende tijd bij diverse partijen hun licht opsteken met betrekking tot de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Belangrijke wijziging voor het bouwproces is dat de focus op het verkrijgen van een vergunning verschuift naar het kunnen aantonen dat het project de vooraf overeengekomen kwaliteit heeft. Meer verantwoordelijkheid dus voor eigen kwaliteit. Hoe doe je dat?

Woningborg

Woningborg houdt tussen 29 mei en 10 juli op het eigen kantoor in Gouda en op locaties in Amsterdam, Arnhem, Assen en Eindhoven kennissessies waarbij de wet en het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI) wordt toegelicht. Bekijk alle datums en locaties.

Greenworks Academy

De Greenworks Academy houdt de training ‘Bouwen onder kwaliteitsborging’ op 25 juni in Breda en op 3 juli in Apeldoorn. Met medewerking van Nieman Kwaliteitsborging, Monier, Isover en Tremco Illbruck. Inschrijven voor deze training.

BouwKwaliteit Plus en PlanGarant

Op 14 mei, de dag dat de wet werd aangenomen in de Eerste Kamer, hielden BouwKwaliteit Plus en kwaliteitsborger PlanGarant een ontbijtsessie in Gemert. Daar bleek nog niet duidelijk wat er moet worden opgepakt door de opdrachtgever, aannemer, adviseurs en gemeente nu de wet is aangenomen. Daarover gaat het tijdens een informatiesessie op 20 juni, wederom in Gemert.

SKG-IKOB

SKG-IKOB Certificatie houdt in juni en juli drie keer een informatiebijeenkomst in Geldermalsen, onder meer bedoeld voor aannemers. Inschrijven voor deze bijeenkomsten.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.