#Bedrijfsvoering

Klaassen wint opleidingsprijs KPE

Klaassen Bouwmaatschappij Dinxperlo heeft een opleidingsprijs van KPE gewonnen, genaamd de Mestreechter Geis Award. Deze prijs wordt sinds 2008 uitgereikt aan die organisatie binnen de bouw- en vastgoedbranche die op meest innovatieve en persoonsgerichte manier opleidingen, trainingen en cursussen initieert en ontwikkelt voor haar medewerkers.

Klaassen Bouwmaatschappij ontving de prijs uit handen van prof. dr. Theo Bastiaens, hoogleraar aan de Fernuniversität in Hägen en aan de Open Universiteit. Het bedrijf kreeg de prijs voor de training ‘Lean werken op de bouwplaats’, die is gegeven aan bouwplaatsmedewerkers, uitvoerders en UTA-medewerkers.

Lean management

Volgens Toon Jansen, vertegenwoordiger van de Klaassen Bouwmaatschappij, is de bouwer ‘voortdurend op zoek om de organisatie en de huidige processen te verbeteren’. “Om de processen verder te verbeteren is gekozen om Lean management te introduceren en te implementeren binnen al onze processen. Hierbij hebben we alle disciplines overtuigd van nut en noodzaak van Lean met als effect een grote impact op resultaat en werkvreugde. KPE heeft ons hierbij op een zeer professionele en pro-actieve wijze begeleid.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.