#Bedrijfsvoering

Kosteloze kredietcheck voor leden MKB-Nederland

Ondernemers met een financieringsbehoefte kunnen een kosteloos adviesgesprek krijgen om hun kredietwaardigheid te checken en hun financieringsmogelijkheden te verkennen. Dat is het resultaat van de nieuwe samenwerking tussen MKB-Nederland en Credion.

Mkb-ondernemers adviseren over de best passende financiering. Dat is de kern van de samenwerking tussen MKB-Nederland en Credion. MKB-Nederland maakt zich al jaren hard voor betere financieringsmogelijkheden voor het mkb. Een lening van de bank – traditioneel de financier van het mkb – is allang geen vanzelfsprekendheid meer en steeds vaker doen ondernemers daarom een beroep op alternatieve vormen, zoals crowdfunding, leasing of een lening via een kredietunie, Qredits of een combinatie van alle mogelijkheden. De weg vinden in het oerwoud van aanbieders en financieringsvormen is echter niet altijd makkelijk. Gedegen en betrouwbaar advies is hierbij vaak noodzakelijk.

Vanuit hun samenwerking bieden MKB-Nederland en Credion leden van de ondernemersorganisatie nu een kosteloze en vrijblijvende financieringscheck aan. Na een intakegesprek van maximaal twee uur analyseert een Credion-adviseur de huidige financieringsconstructie en toetst deze aan de kredietwaardigheid en -behoefte van het bedrijf. Ondernemers krijgen zo helder in beeld of hun financiering wel goed aansluit bij hun huidige en toekomstige ambities. De kredietcheck is tevens een goed vertrekpunt voor ondernemers zoekende naar extra financiering.

Ondernemers kunnen een financieringscheck aanvragen via de website www.mkbfinancieringscheck.nl. De kredietcheck door Credion volgt op de Nationale Financieringswijzer, die ondernemers een eerste indicatie geeft van de financieringsmogelijkheden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.