#Bedrijfsvoering

KvK-app toont veranderingen in de buurt

De Kamer van Koophandel (KvK) heeft ‘Buurt update’ geïntroduceerd. Een nieuwe app die ondernemers direct veranderingen in het Handelsregister bij bedrijven laat zien in de zelf gekozen buurt.

De app-gebruiker krijgt niet alleen nieuwe bedrijven, mutaties bij bestaande bedrijven en faillietverklaringen te zien, maar verwijst ook naar informatie van de gemeente over bouwvergunningen, bestemmingsplannen en wegomleggingen. De app – gratis beschikbaar in de appstores van Google, Apple en Windows – helpt ondernemers om kansen beter te benutten, omdat ze sneller weten wat er speelt.

De nieuwe app is een uitbreiding van de bestaande KvK App Handelsregister, die vorig jaar is gelanceerd en het zoeken in het Handelsregister gemakkelijker maakt. De gebruiker van de ‘Buurt update’ kan zijn buurt zelf selecteren en kiezen voor een straal van één tot drie kilometer. Ook kan de gebruiker zelf instellen hoe vaak hij een melding van de mutaties wil ontvangen. Wie vervolgens meer wil weten over de veranderingen in het Handelsregister kan de informatie direct kopen via de app voor 1,99 euro.

Er is ook een webversie van ‘Buurt update’ beschikbaar.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.