#Bedrijfsvoering

Kwakman wint eerste BinnenBouw Expert Award

Kwakman is de winnaar van de eerste BinnenBouw Expert Award. Het bedrijf uit Voldendam liet mede-finalisten Verwol complete interieur realisatie en Bimmerman projectafbouw achter zich tijdens de uitreiking op 15 november. Kwakman wint naast de award een cheque ter waarde van 3.000 euro voor PR activiteiten

De jury noemde de winnaar een vooruitstrevende organisatie binnen de (droge) binnenbouw. Zaken als ‘open source software’ en ‘blockchain technology’ zijn bij Kwakman in beeld als potentie voor de hele bouwketen, waarbij deze nieuwe technieken ook worden gezien als antwoord op het ‘circulair’ maken van het afbouwproces. Evenals de noodzakelijkheid om het personeel daarin mee te nemen met toekomstgerichte opleidingen. Concluderend: Kwakman is breed en toekomstgericht georiënteerd en weet heel goed waar de kracht van het bedrijf zit. En doet dat met passie en gedrevenheid.

Het initiatief voor de BinnenBouw Expert Award komt van ondernemersvereniging NOA en producentenvereniging NVF in samenwerking met Plafondenwand.info. De verantwoordelijke commissie van de nieuwe prijs kijkt naar de organisatie achter de uitgevoerde projecten op basis van vier thema’s: organisatie, marktpropositie, klantenservice en innovatie. Aan de hand van deze opzet beoordeelt een onafhankelijke jury welke organisatie het meest vooruitstrevend is. Kwakman mag deze titel nu tot de volgende uitreiking in 2020 gaan voeren.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.