#Bedrijfsvoering

LAUDY Bouw & Ontwikkeling ‘stoerste bouwer’

LAUDY Bouw & Ontwikkeling BV ontving afgelopen dinsdag de StoereBouwers Award. De Award is onderdeel van de StoereBouwers-campagne van StoereVrouwen.

De StoereVrouwen is een groep van consumenten die willen dat bouwers meer duurzaam FSC-hout gaan gebruiken. Door middel van een ludieke competitie werd LAUDY als stoerste bouwer gekozen. Als tweede eindigde Kelderman Bouw.

Bouwbedrijven konden meedoen door een test in te vullen op een speciale website. Van de 150 bouwbedrijven die de test invulden, geeft 84% aan in de toekomst meer duurzaam hout te willen gebruiken. Een opvallende uitslag is dat hoewel 83% van de bouwbedrijven in het beleid heeft opgenomen zoveel mogelijk FSC-hout toe te passen, slechts 44% (deels) FSC-gecertificeerd hout inkoopt.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.