#Bedrijfsvoering

Marktprijzen bouwmaterialen gratis door subsidie

Door een Europese subsidie zijn marktprijzen voor bouw- en installatiematerialen van het Nederlands Bouwkosten Instituut (NBI) sinds 1 januari gratis beschikbaar. NBI krijgt de subsidie voor het opzetten van het Nederlandse deel van een Europese databank van bouwkosten.

Voorwaarde is dat deze informatie voor iedereen in de bouwsector gratis beschikbaar moet zijn. Het NBI is gestart met materiaalprijzen; vanaf 1 maart zijn ook calculatienormen gratis beschikbaar. Het gaat om netto prijzen van 3.500 materialen die gehanteerd kunnen worden voor calculaties en voor het toetsen van offertes. Na betaling van eenmalige registratiekosten krijgt de bouwer 11 keer per jaar de actuele marktprijzen in Excel of PDF toegezonden. Registratie is een voorwaarde van de subsidieverstrekker. Meer informatie of het inschrijfformulier: info@multiconsultants.nl

8 reacties op “Marktprijzen bouwmaterialen gratis door subsidie

  1. Geachte,

    Graag had ik verzoekt om de actuele marktprijzen algemeen in de bouw

    Met achting,
    Gs

  2. Graag zou ik ook de actuele marktprijzen willen ontvangen. Alvast bedankt.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.