#Bedrijfsvoering

Mobiele factuurdienst à la Whatsapp

Facturen maken op de mobiele telefoon, appen naar de klant en realtime de betaalstatus volgen. Het kan sinds kort met de M-factuur app. Een gratis dienst, zonder reclame.

Elke gebruiker van M-factuur heeft een eigen mobiele factuurbox. Een factuur kan dus direct naar andere app-gebruikers (klanten of collega-aannemers in dit geval) worden gestuurd. Gebruikers kunnen elkaar in de app opzoeken op bedrijfsnaam of adres om elkaar te factureren.

Facturen betalen

Voor elke factuur is een betaaloptie opgenomen. En er is een handige check om te weten of de factuur is aangekomen en gelezen. Betalen klanten via de app, dan is dat direct terug te zien in de factuurbox. Met alerts en pushberichten worden gebruikers op de hoogte gehouden van inkomende nieuwe facturen of herinnert aan nog openstaande rekeningen.

Boekhoudtool

Naast  mobiele factuurmaker en betaalautomaat is M-factuur ook een boekhoudtool. In een grootboek kunnen alle facturen op afzender- en klantnaam worden gesorteerd en bewaard. Facturen per project op groepsnaam apart opslaan, behoort eveneens tot de mogelijkheden. Deze zelfgemaakte factuurboxen zijn real-time te delen met andere app-gebruikers. Geen zin om te stoeien met belastingaangiften en jaarverslagen? De dienst biedt haar gebruikers zelfs een eigen mobiele boekhouder aan.

M-factuur is te vinden in de App Store en de Google Play Store.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.