#Bedrijfsvoering

Mobiliteitspas voor auto én OV

MultiTankcard en NS zijn een samenwerking aangegaan. Het resultaat is de MTc/NS-Business Card: een gecombineerde mobiliteitspas voor wie van zowel autodiensten als OV-diensten gebruik wil maken.

De MTc/NS-Business Card is een geïntegreerde oplossing voor ondernemers en medewerkers die de vrijheid willen hebben om de ene dag de leaseauto te nemen en de andere dag het openbaar vervoer. Achteraf de OV-kosten declareren, hoeft niet meer. Alle kosten worden met één pas afgerekend en automatisch in de administratie verwerkt.

Werknemers en beheerders krijgen één portal voor het beheer van de passen: aanvragen, rapportages en facturen. De gemaakte kosten per medewerker staan overzichtelijk op een maandelijkse factuur. Geen aparte declaraties dus en een eenvoudige btw teruggave.

Met de pas kunnen alle autodiensten worden afgerekend, zoals tanken, autowassen en ANWB-pechhulp. Plus OV-diensten (nationale trein, bus, tram, metro) en OV deur-tot-deur diensten (internationale trein, huren/stallen van OV-fiets, Greenwheels).

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.