#Bedrijfsvoering

Nieuw expertisecentrum voor aanpak leegstand

In Utrecht is een nieuw expertisecentrum voor leegstaand vastgoed van start gegaan: Adviespraktijk Gebouwen. Het nieuwe centrum biedt alle relevante expertises: van fiscalisten tot en met duurzaamheidsspecialisten; van juristen tot en met constructeurs; van bouwfysici tot en met communicatiedeskundigen. De deskundigen zijn niet in dienst bij Adviespraktijk Gebouwen, maar worden per vraagstuk betrokken bij streng geselecteerde bedrijven.

Kennis gebundeld
Voor een succesvolle herbestemming van nieuw of leegstaand vastgoed zijn veel specialismen vereist. Het probleem daarbij was tot nu toe, dat de benodigde kennis niet gebundeld was. Kennisfragmentatie heeft een aantal negatieve consequenties, zoals het uit de planning lopen van het project of een niet optimale invulling. Ook worden projecten hierdoor niet altijd vanuit de juiste invalshoek aangevlogen. Adviespraktijk Gebouwen wil dit soort problemen voorkomen. Afgestemd op het project wordt het juiste team van experts samengesteld.

De experts van de Adviespraktijk Gebouwen zijn afkomstig van toonaangevende ondernemingen zoals 2012 Architecten, Bak, Bartels, CMS, Coresta, Dietz Communicatie, Draaijer & Partners, EVC, Matrix, Nieman, PWC, SAB, Wassenaar en Zenber. Directeur en initiatiefnemer van het expertisecentrum is André Verschoor. Hij heeft een veeljarige ervaring als adviseur in bouw- en vastgoed, als ondernemer en als manager van een beursgenoteerde onderneming.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Op 31 augustus om 16.00 uur vindt de officiële opening plaats door de Utrechtse wethouder Gilbert Isabella (R.O. en wonen).

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.