#Bedrijfsvoering

Nieuw online platform voor betonpersoneel

Uitzendbureau de Vakaturebank introduceert nieuw online platform: DeVriendenVanBeton. Aanleiding voor het nieuwe platform is het toenemende social media-gebruik onder personeel. Steeds meer mensen in de betonsector komen op deze manier aan een baan.

“Door het nieuwe online platform spelen we in op de vraag in de markt”, aldus Dick van Dreumel. Hij is initiatiefnemer van DeVriendenVanBeton en eigenaar van uitzendbureau de Vakaturebank.

Anders communiceren

Personeel dat werkzaam is in de betonsector komt via hun vriendennetwerk bij een opdrachtgever. Deze manier van werk zoeken is in een stroomversnelling geraakt, omdat nieuwsberichten en vacatures in een razend tempo online worden gezet en gedeeld op social media. De hoogste tijd, voor de nog zeer traditionele arbeidsmarkt, om een andere weg te bewandelen en op een nieuwe manier te communiceren met de doelgroep. DeVriendenVanBeton is een gratis online platform wat in dienst staat van de betonbranche, zowel voor personeel als bedrijven binnen en buiten de branche.

Toekomst

Door een online platform te creëren waarop alle belanghebbenden samenkomen, wordt een stap gezet naar een nieuwe manier van communicatie als online community. Tevens worden er leerwerktrajecten opgezet en aangeboden via DeVriendenVanBeton, wat het platform op een hoger niveau brengt. Hiermee willen de initiatiefnemers bijdragen aan de opvulling van het te verwachte arbeidstekort. Meer informatie en aanmelden kan via www.devriendenvanbeton.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.