#Bedrijfsvoering

Nieuwe editie vakblad Aannemer op de mat

Bij de bouw van 46 twee-onder-een-kapwoningen in Appingedam past Van Wijnen sliders toe om de woningen aardbevingsbestendig te maken. Na diverse hoogbouwprojecten is het de eerste keer dat deze sliders van Vilton in grondgebonden woningen zijn toegepast. Lees het artikel in de komende editie van vakblad Aannemer, dat vrijdag 8 november verschijnt.

Verder in dit nummer onder meer:

Strobouw

De wanden van een nieuwe sporthal in Tegelen worden opgebouwd met prefab strobouwpanelen van EcoCocon. Een compleet wandsysteem, dat iedere aannemer na een instructie op de bouwplaats zelf kan verwerken.

Greenhuus

Ze zijn op een haartje na off -grid en zelfvoorzienend: 31 tiny houses op de Brouwersdam. In de houten ecolodges worden collectortechnieken, warmtepomptechniek en heel veel zonnestroom aan elkaar geknoopt.

Plaatmaat

De Plaatmaat is een nieuwe kunststof bok voor de afbouwsector. Deze moet een eind maken aan schades en ongevallen als gevolg van ondeugdelijke houten bokken. De eerste leveranciers en afbouwbedrijven zijn al om.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.