#Bedrijfsvoering

Nieuwe editie van vakblad Aannemer op de mat

Binnenkort belandt het nieuwe nummer van vakblad Aannemer weer bij u op de mat. Wat kunt u deze editie van ons verwachten?

De realisatie van vier dijkwoningen in Zwolle – vanaf het bouwrijp maken tot oplevering door studenten gedaan – verdient navolging. De betrokken partijen zijn het daarover eens. “Zo’n ultieme leerlingbouwplaats wil iedere school wel. Belangrijk is in ieder geval dat het beroepsonderwijs meer hybride wordt.”

Bouwplaats-ID

De cao-partijen zijn er wel uit, een Bouwplaats ID-pas gaat er komen. Sven Withofs van IQ-Pass acht een snelle implementatie onmogelijk. Andere spelers op de markt van toegangscontrolesystemen zijn de Bouwpas en Heras Smart Access.

Badkamers

Woningcorporatie Mitros schreef een prijsvraag uit voor de uitvoering van een ‘badkamerrenovatie in één dag’. De winnende badkamerconcepten waren ‘Rápido’ en ‘B8U’. De tweede prijs ging naar de oplossingen ‘Pronto’ en ‘Your Cuby’.

Base Isolation

De RuwBouw Groep heeft samen met TTS een nieuw type Base Isolation ontwikkeld. Deze lichtere vorm kan probleemloos toegepast worden bij casco’s in kalkzandsteen. Basis van de EarthQuake Protection-elementen is het verend materiaal EQFlex.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.