#Bedrijfsvoering

Nieuwe editie van vakblad Aannemer op de mat

Dinsdag 30 januari ligt het eerste nummer van vakblad Aannemer van 2018 bij u op de mat. Het thema is gereedschap. Maar wat kunt u deze editie nog meer van ons verwachten?

Gezondheid en gebruiksgemak tellen zwaar mee bij de aanschaf van elektrisch gereedschap voor professionals. In dat kader zet Aannemer de belangrijkste trends op een rij voor 2018 op het gebied van stofvrij werken, draadloos werken en online connectivity. We vroegen fabrikanten hoe ver ze hiermee zijn, welke innovaties eraan komen en wat hun visie is op deze drie criteria.

Build Up Skills

Aannemers moeten hun vakmanschap over het verduurzamen van bestaande woningen up-to-date houden, want de ontwikkelingen gaan razendsnel. Het project Build Up Skills helpt hen een handje in de goede richting, onder meer met een nieuwe app.

Gevelgarantie

Zekerheid over de kwaliteit van buitengevelisolatiesystemen is geen overbodige luxe. Door kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering, zorgt Stichting Gevelgarantie ervoor dat aannemers dit vakspecialisme risicoloos kunnen uitbesteden.

Energieneutraal

Het EU-project AZEB ontwikkelt een integrale methodologie om kosteneffectief energieneutraal te bouwen. Want het tempo van energieneutraal bouwen moet omhoog, maar men vindt het vaak te duur. Joyce van den Hoek Ostende (DNA in de Bouw) geeft tekst en uitleg.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.