#Bedrijfsvoering

Online hulploket voor mkb

MKBDoorgaan.nl biedt haar dienstverlening nu ook online aan. Daarvoor is een nieuwe website ontwikkeld die sinds 13 augustus live is. Ondernemers met een hulpvraag vullen een korte vragenlijst in en zien direct welke partijen kunnen helpen. Inmiddels zijn al meer dan 150 partijen gespecialiseerd in financiering, bedrijfsadvies of coaching aangesloten bij de not-for-profit stichting. Ondernemers kunnen ook nog steeds contact opnemen met MKBDoorgaan.nl voor een gratis informerend gesprek.

De aanvulling online, naast offline, is een bewuste keuze die de dienstverlening laagdrempeliger maakt voor ondernemers. Het is volgens de initiatiefnemers voor een ondernemer al moeilijk genoeg om hulp te zoeken en daar wil MKBDoorgaan.nl ze een handje bij helpen. Want hoe kom je als ondernemer aan werkkapitaal? Hoe bereik je meer klanten? Hoe zorg je dat je je werknemers aan het werk houdt? Hoe kan je je bedrijf laten groeien? Of het nou goed of minder goed gaat met een onderneming, elke ondernemer loopt wel eens met dit soort vraagstukken rond. MKBDoorgaan.nl vormt hiermee het platform voor ondernemers die (financiële) hulp kunnen gebruiken.

Meer ondernemers helpen

Sinds de start van MKBDoorgaan.nl in 2014 zijn al 963 ondernemers geholpen. Met de nieuwe website hopen initiatiefnemers Jacqueline Zuidweg en Jannie van de Berg nog meer ondernemers te kunnen helpen. Ondernemers met een hulpvraag vullen de korte vragenlijst (max. 5 vragen) in op www.mkbdoorgaan.nl en zien vervolgens welke partijen kunnen helpen. Via de website kan de ondernemer direct contact opnemen met een geschikte partij. Ondernemers kunnen zich ook aanmelden voor een gratis informerend gesprek met MKBDoorgaan.nl en indien nodig een quickscan. Dankzij steun van Instituut Gak, provincies en gemeenten kan MKBDoorgaan.nl ondernemers en zzp’ers onafhankelijk en kosteloos ondersteunen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.