#Bedrijfsvoering

Online talkshow over emissievrije stadslogistiek

TTM.nl Talk, een online live talkshow over de Nederlandse transportsector, besteedt in de komende aflevering (woensdag 30 juni om 12.30 uur) aandacht aan het onderwerp emissievrije stadslogistiek. Want trucks en bestelauto’s moeten dan in 2025 wel zonder uitstoot in de stad rijden, maar is dat wel haalbaar?

Stadslogistiek moet in de toekomst zo schoon mogelijk zijn. Steeds meer steden stellen voor 2025 emissievrije zones in. Maar zijn er wel voldoende elektrische voertuigen en laadpalen om dat te realiseren? In 45 minuten praat TTM.nl Talk de kijker helemaal bij over hoe die emissievrije stadscentra vorm moeten gaan krijgen en vooral: wat er nog moet gebeuren om emissievrije stadslogistiek te realiseren.

TTM.nl hoofdredacteur en presentator Arjan Velthoven ontvangt in TTM.nl Talk dit keer drie gasten. Dat zijn Gert-Jan Jonker, general manager Bluekens EV, Koen Noyens, director EU Policy EV Box Europe en Peter Leegstraten, Manager Transportexpertise bij Albert Heijn Transport.

Aanmelden voor deze uitzending.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.