#Bedrijfsvoering

Raab Karcher en Rensa bundelen krachten

Bouwmaterialenhandel Raab Karcher en Technisch Handelsbureau Rensa, groothandel in verwarming en ventilatie, zijn een strategische samenwerking aangegaan met als doel duurzame geïntegreerde oplossingen gemeengoed te maken in de bouwkolom. Deze bundeling van kennis uit de bouw- en installatiesector zien de partijen als een mooie stap naar duurzaam en integraal denken en bouwen.

De samenwerking tussen Raab Karcher en Rensa vindt plaats onder de Greenworks vlag. Greenworks is de verzamelnaam voor de duurzame bouwmaterialen die zijn geselecteerd uit het brede assortiment van Raab Karcher. Middels de Greenworksscore is meteen inzichtelijk wat de duurzame materiaal- en productie eigenschappen van de bouwmaterialen zijn. Om de kennis over de Greenworks materialen verder in de bouwkolom te vergroten, kan men in de Greenworks Academy terecht. De Greenworks Academy is een opleidingscentrum waar aannemers, vaklieden, uitvoerders, maar ook opdrachtgevers kennis kunnen opdoen over duurzaam bouwen.

Verwarming en ventilatie

Inspelend op de veranderende markt richting totaaloplossingen zijn, door de samenwerking met Rensa, in de Greenworks Academy nu ook duurzame oplossingen op het gebied van verwarming en ventilatie te vinden. Gerenommeerde merken als Albrand, Grundfos, Henrad, Vaillant en Zehnder J.E. Storck Air laten zien hoe een gebouw met duurzame bouwmaterialen ook duurzaam wordt in gebruik.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.