#Bedrijfsvoering

Rehorst Bouw en HuneBouw winnaars SKB Awards 2019

Richard Graveland (werkvoorbereider Hunebouw), Edwin Groot (directeur SKB) en Klaas Graveland (directeur Hunebouw) bij de uitreiking van de Meer- en Minderwerk Award.

Rehorst Bouw en HuneBouw zijn de winnaars van de SKB Awards 2019. De prijzen van de Stichting Klantgericht Bouwen zijn uitgereikt aan aangesloten bouwers die het best hebben gepresteerd op kopersbegeleiding, meer- en minderwerk en oplevering.

Rehorst Bouw won de eerst- en laatstgenoemde categorie. Het bouwbedrijf – onderdeel van de Adriaan van Erk Groep) werd het best beoordeeld door klanten op onder meer ‘communicatie met de kopersbegeleider’, ‘informatievoorziening tijdens bouw’ en ‘het inspelen op extra wensen tijdens de bouw’. Dat leverde de award voor beste kopersbegeleiding op.

Oplevering

De eveneens gewonnen Oplevering Award 2019 geeft aan dat de klanten van Rehorst naar tevredenheid zijn bediend op onder andere ‘communicatie tijdens de oplevering’, ‘de tijd die voor de oplevering is uitgetrokken’ en ‘de kwaliteit van de afgehandelde punten’.

Kitty van der Velde (CEO Adriaan van Erk Groep), Edwin Groot (directeur SKB) en
Arie Houweling (directeur Rehorst Bouw).

Meer- en minderwerk

HuneBouw mag zich prijzen met de Meer- en minderwerk Award 2019. De aannemer uit Hoogeveen kwam het best uit de bus bij klanten in deze categorie, zo bleek uit de antwoorden op vragen over het maatwerkpakket, de prijzen van het maatwerkpakket, de beslistijd en het inspelen op wensen door de bouwer tijdens de bouw.

Klantgericht bouwen

Leden van Stichting Klantgericht Bouwen bouwen nieuwbouwwoningen, vragen via enquêtes continu feedback van hun kopers en hebben klantgericht ondernemen hoog in het vaandel staan. Speciaal voor hen organiseert de stichting een jaarlijkse prijsuitreiking onder de aangesloten bouwbedrijven met minimaal 10 volledig ingevulde vragenlijsten van uitgenodigde kopers.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.