#Bedrijfsvoering

Roadmapps moeten werksfeer verhogen

Drie roadmapps moeten binnen een bedrijf de werksfeer en het werkplezier verhogen. Ze zijn ontwikkeld door duurzameinzetbaarheid.nl.

De website is gemaakt op initiatief van het ministerie van SZW. Iedere RoadMapp gaat in op een specifiek onderwerp. Zo is er een RoadMapp over Werkstress, over Duurzame Inzetbaarheid en over een goede werksfeer.

Doel Roadmapps

Het doel van de RoadMapps is om het gesprek over het onderwerp te vergemakkelijken. Zo worden de wensen en behoeften van de werknemers meer bespreekbaar en inzichtelijk. Dit zal helpen bij het nemen van juiste maatregelen en om zo met meer plezier naar het werk te gaan, aldus de initatiefnemers.

Aan RoadMapps kunnen vier tot acht werknemers meedoen. Binnen twee uur worden een aantal vragen en opdrachten doorgelopen. Voor het spelen van een RoadMapp is alleen een computer of televisiescherm nodig met internetverbinding. het kan gespeeld worden met teams of afdelingen, met of zonder leidinggevenden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.