#Bedrijfsvoering

Seminar over Resultaatgericht samenwerken (RGS)

Resultaatgericht samenwerken (RGS) levert aantoonbaar voordeel op: tot 20% op directe kosten en 50% op indirecte kosten. Bovendien leidt RGS tot een betere kwaliteit, kortere doorlooptijd en hogere bewonerstevredenheid. Over dit onderwerp wordt op woensdag 23 mei tijdens Renovatie 2018 een seminar gehouden.

RGS begint ermee dat de opdrachtgever helder maakt wát hij wil hebben en aan de opdrachtnemer overlaat om de slimste aanpak te ontwerpen. Maar welk specificatieproces hoort daarbij? Hoe is dat verbonden met het inkoopbeleid van de opdrachtgever? Wat is het beste moment om de markt te benaderen? En hoe kan je als opdrachtgever sociale, technische, economische of proceseisen meenemen? Experts geven de antwoorden, aan de hand van de onlangs door Aedes, OnderhoudNL en PB3R ontwikkelde Model Vraagspecificatie RGS.

Sprekers

Sprekers tijdens het seminar zijn Okke Spruijt (directeur OnderhoudNL), Paul Kuijpers (adviseur en partner bij Balance & Result en één van de grondleggers van PB3R), Ron Sierink (inkoper bij Mitros) en Carel Hagemans (directie Hagemans Vastgoedonderhoud).

Het seminar wordt gehouden op woensdag 23 mei van 15.00 uur tot 16.30 uur tijdens Renovatie 2018. Deze vakbeurs wordt van 23 tot en met 25 mei gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch en focust op praktische oplossingen en kennis over sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren. Voorregistratie voor deze beurs is gratis tot en met 22 mei.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.