#Bedrijfsvoering

S@les in de Bouw praat aannemers bij over elektronisch zakendoen

S@les in de Bouw praat aannemers en installateurs op 25 september bij over elektronisch zakendoen. Op Landgoed Zonheuvel in Doorn worden zij op de hoogte gebracht van de kansen en noodzaak hiervan. De dag is bedoeld voor directie en management van bouw- en installatiebedrijven; deelname aan de S@les in de Bouw & Installatie-Dag is gratis.

Centraal staan actuele en toekomstige ontwikkelingen rondom E-business op strategisch niveau, bekeken vanuit verschillende invalshoeken en toegelicht aan de hand van praktijksituaties.

Wat komt er zoal voorbij?

  • Arjan van Wingerden, bestuursvoorzitter S@les in de Bouw gaat in op de vraag waarom er juist nu een sterk groeiende belangstelling is in de bouw- en installatiesector. Hij vertelt over het belang van een uniforme berichtenstandaard en verlenging van de keten.
  • Jan-Paul Schop, directeur van USP Marketing Consultancy, geeft cijfers over het gebruik van elektronisch zakendoen.
  • Jack van der Veen, Supply Chain Management Nyenrode Business University, legt uit waarom elektronisch zakendoen het ultieme voorbeeld is van ketensamenwerking en hoe daarmee nog een wereld is te winnen.
  • Titia Siertsema, voorzitter Uneto VNI, legt uit waarom ETIM juist nu uitgroeit tot classificatiestandaard voor de bouw en installatie.

Aannemer aan het woord

Na deze plenaire sessie ondervraagt dagvoorzitter Jacqueline Schlangen van Vernieuwing Bouw een gebruiker buiten de branche, een bouwbedrijf en een installateur. Björn Smeets, manager landelijke inkoop bij Dura Vermeer laat zien hoe zijn werkgever omgaat met S@les in de Bouw. Als afsluiting is er een paneldiscussie en een humorvolle presentatie die stof tot nadenken moet geven. De dag wordt georganiseerd door S@les in de Bouw, ETIM Nederland en GS1 Nederland. Meer informatie is te vinden op de website van S@les in de Bouw.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.