#Bedrijfsvoering

Softwareleverancier Exact neemt bouw7 over

Exact neemt bouw7 over, een Nederlandse leverancier van cloud-software voor het mkb in de bouwsector.

De bouwsector is de op twee na grootste sector van Nederland en groeit hard. Wat automatisering betreft blijven bouwbedrijven achter op ondernemingen uit andere sectoren. Velen werken nog met oudere systemen die beperkt zijn in functies en integratie-opties. Door de dertig jaar ervaring in de bouwsector ziet Exact veel mogelijkheden om bouwondernemingen te ondersteunen met innovatieve cloud-software. De softwareleverancier heeft al 3.700 bouwbedrijven als klant die Exact gebruiken voor de boekhouding.

Koppeling

De combinatie Exact Online en bouw7 koppelt projectgestuurde primaire processen met de financiële administratie en werkt op zowel pc als mobiele apparaten. Die gecombineerde software leidt tot minder administratie en fouten als gevolg van dubbele en onvolledige invoer van gegevens. Gebruikers krijgen daarentegen beter inzicht dat helpt om hun concurrentiekracht te vergroten.

Sneller innoveren

“Dit is een geweldige ontwikkeling voor bouw7, onze klanten en medewerkers”, aldus Sander Jongsma, oprichter van bouw7. “We zijn het bedrijf in 2015 gestart met één missie: het veranderen van traditionele administratieve processen in de bouwsector met gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve cloud-software. Als onderdeel van Exact kunnen we sneller innoveren dan we ooit hadden verwacht. Samen kunnen we meer dan de helft van de totale markt (bedrijven met twee medewerkers of meer) bedienen en weten we hoe we hen kunnen helpen om hun uitdagingen beter aan te gaan. Onze gezamenlijke klanten zullen profiteren van de geïntegreerde oplossing die hen een concurrentievoordeel geeft om hun ambities te realiseren.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.