#Bedrijfsvoering

Toets wijst uit of bedrijf coronaproof is

Heb jij binnen je bedrijf maatregelen getroffen tegen verspreiding van het coronavirus, maar vraag je je af of het voldoende is? De onafhankelijke toets ‘Back to Business’ van TÜV Rheinland geeft daar uitsluitsel over.

Een expert met ervaring in de desbetreffende branche licht jouw bedrijf door op genomen preventieve en beschermende maatregelen tegen verspreiding van COVID-19. Daarvoor gebruikt hij een algemene toets lijst en een sectorspecifieke lijst, gebaseerd op RIVM-richtlijnen, regionale noodverordeningen en eventuele sectorspecifieke richtlijnen.

Instrument

Het resultaat is een helder overzicht van sterktes en zwaktes, onderbouwd en grafische weergegeven. Als de organisatie niet geheel voldoet, heb je een instrument in handen om snel en adequaat maatregelen te nemen.

Vertrouwen

Met het resultaat van deze toets kun je laten zien dat alles is gedaan om werknemers, bezoekers en klanten te beschermen tegen besmetting. Dat geeft vertrouwen aan zowel werknemers als klanten.

De service wordt regionaal, nationaal en internationaal aangeboden. TÜV Rheinland geeft aan volledig op de hoogte te zijn van de diverse maatregelen van landen en sectoren.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.